Versmarkt

Ontdek ons ruim assortiment brood & banket, vers vlees & charcuterie, kaas, belegde broodjes, verrassingsbroden en zelfbereide seizoensgerechten.
Download hier de voorjaarsfolder

Brood & banket

Elke dag opnieuw een smaakvol en ovenvers brood.

Vers vlees & charcuterie

Vlees van bij ons, dat is wat wij u willen aanbieden.

Kaas

Ontdek ons assortiment klassieke & authentieke kazen.

Belegde broodjes en verrassingsbroden

Gezond, vers en lekker is onze leuze.

Traiteur

Elke dag serveren we u verrassende seizoensgerechten.

Brood & banket

Elke dag opnieuw een smaakvol en ovenvers brood, u proeft het verschil. Bovendien hebben we verschillende soorten brood. Maar waar we als Haachtenaar het meest trots op zijn is het Haachts Witje, Haachts bruintje en Haachts donker: smaakvolle, voedzame broden met granen die gemalen worden onder de grootste zorg door Albert Riepl van de Kloostermolen in Haacht, op een boogscheut van onze winkel.
In het weekend bakken we doorlopend pistolets en stokbroden zodat u met een zak warme pistolets uw gezin kan verwennen.
Onze laatste bak komt eruit om 16 uur, bestel ze tijdig want op=op.

Vers vlees & charcuterie

Vlees van bij ons, dat is wat wij u willen aanbieden. Vlees voor bij de dagelijkse familiemaaltijd, maar ook een feestelijk stukje als het eens iets meer mag zijn. Fondue en gourmets kan u steeds op bestelling verkrijgen. Onze verse charcuterie is door ons geselecteerd op basis van een excellente prijs-kwaliteit verhouding. Wij werken met partners die net zoals wij met passie voor de ambacht tewerk gaan. Onze salades worden in eigen huis met de grootste zorg bereid.

Kaas

Samen met onze kaasmeester zijn we op zoek gegaan naar een gevarieerd assortiment klassieke kazen, maar ook kaasjes die hij speciaal in authentieke kaasboerderijen gaat halen en die u zullen verbazen. Een etentje in aantocht? Denk dan ook eens aan een kaasschotel. Je kan alles op voorhand klaarmaken én je hoeft niet om de haverklap naar de keuken. Je kan gewoon bij je gasten aan tafel blijven zitten. En geef toe: wat staat er chiquer dan een lekkere én mooi gepresenteerde kaastafel? In tegenstelling tot andere garnituren is brood onmisbaar bij een kaasschotel. Stokbrood, notenbrood, roggebrood, boerenbrood, rozijnenbrood… de mogelijkheden zijn eindeloos, en wij hebben het allemaal voor u in huis. We hebben ook zoetigheden als honing en perensiroop, vruchtenchutney of vijgenjam voor de liefhebbers.

Belegde broodjes, verrassingsbroden, ontbijt en geschenkmanden

Hebt u iets te vieren of wenst u iemand te verrassen, wij helpen u graag met het uitkiezen van het perfecte geschenk. Voor vergaderingen , recepties en feestjes bieden wij een ruim assortiment broodjes, Engelse sandwiches en wraps aan. Onze verkoopsters adviseren u graag met de glimlach.

Bekijk ons aanbod aan belegde broodjes en verrassingsbroden

Traiteur

Kom eens langs. Elke dag serveren we u verrassende seizoensgerechten! Zo tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Al onze schotels zijn huisbereid en onderling combineerbaar, denk maar aan vol au vent met huisbereide puree of een brochetje op de grill met heerlijke bakpatatjes. Traiteurservice voor familiefeesten, recepties, bedrijfsfeesten... Omdat elk feest anders is, werken wij uitsluitend op maat. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Online bestellen